Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

29.09.2017 akhisar bld.spor vs fenerbahçe maçı

paylaş araştır

1. skrtelin 55 te doğru bir sarı kart gördüğü maç.

2. onur ayığın golüyle akhisarın 1-0 öne geçtiği maç. okan buruğun mourinho gibi deparını gördük.

3. mehmet topalın çok kötü oynadığı ve rakibin yanında beklediği maç.hakemin gözüne sokarcasına el kol hareketi yapılmasına da kart çıkmadı bu arada.

4. serginhonun müthiş deparından sonra karşı karşıya kaldığı ama kameninin kurtardığı pozisyonun gerçekleştiği maç.

5. fenerbahcenin gene olarak kötü oynadığı ve kapanan akhisar takımını açamadığı maç. akhisarda topalın pas hatasından yararlanıp golü buldu şimdi üstüne yatıyor.

6. mustafa yumlunun her pozisyondan sonra yerde yattığı maç. arkadaşın canını zamanından çok acıttık içinde uktesi kalmış.

7. eyyamcı tetikçinin topa vurup kendisine müdahale yapılan alper potuğa kırmızı verdiği maç.

sizin yapacağınız hakemliğin içine tüküreyim ben

(Bkz: abv)
  8. tinerasyon görevlisinin skrteli de attığı maç. şenol güneşin laflarını hakediyor bazıları..

9 kişi bıraktıktan sonra fenere faul verilmeye başlanan maç.yumluya kart gösteriyor bit yavrusu.

9. ofsayt çaldığı halde ofsayttan sonra yaptığı hareket için soldadonun kart gördüğü maç. iyice zıvanadan çıktı bir yavrusu.

10. uzatmalarda bir dakika içinde fenerbahce lehine 3 faulü vermeyen, yumlunun kart görüp atılması gerekirken tetikçinin devam ettirdiği maç.

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.