Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

24.12.2023 fenerbahçe vs galatasaray maçı

paylaş araştır

1. hadi fener diye sesimiz kısılacak

2. Ortada geçen maçtı.

Sabaha kadar sürse çok bariz Bi hata olmadıkça 0.0 bitecek gibiydi.

Kupa maçına odaklanıp alalim o kupayı

3. al birini vur ötekine dedirten maç

dünya derbisi derler birde, 44 dakika top oyunda kalmış sadece ve ik isabetli şut 70 ler de gelmiş.

evet canım hıhım dünya derbisi:)

hayatımda izlediğim en keyifsiz maça benzeyen bir şeydi. maç bile demiyorum çünkü amatör küme maçları bile bundan daha aksiyonlu olurdu.

ülkenin en pahalı iki kadrosundan ortaya çıkan futbola bakın

o tribünlere bir dünya para verip gelenlere yazık cidden, hepsi güzel keyifli bir maç seyrederiz diye yemesinden içmesinden muhtemelen kısıp bilet aldı.

4. galatasaraylıların birçok açıdan görüldüğünde temasın olmadığını gördükleri halde yöneticilerinin sırf algı için günlerdir penaltı da penaltı diye ağladığı maç. adamın kolu değmiyor bile.

penaltı konuşacaksak nellsonun kolundan seken topu örnek gösterebiliriz. boeyin atılmamasını örnek gösterebiliriz, torreiranın atılmamasını örnek gösterebiliriz.fenerbahçenin daha efektif olması gerekirken beklenen baskıyı kuramadığı ve 1 puan için gelip maç boyu yerden kalkmayan galatasaray oyuncularının ekmeğine yağ sürdüğü maç. toplam 43 dk oyunda kalmış. fazla bile, adamlar her pozisyonda kendini yere attı. ayağa kalkmadılar ki top oynayalım.

süper kupada fred var, vurup geçeceğiz inşallah.

5. berabere biten maç

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.