Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2020'ye minnet notu bırak

paylaş araştır

 

  1. Herkesin illallah ettiği ve maalesef ötekileştilen bu yılın,illa ki birilerinin hayatına güzel dokunuşları olmuştur diye umut ederek açtığım başlık.

    Aylardır görüşmediğim kardeşimle barıştım, içimde ki o koca boşluğa böylece veda da etmiş oldum.

    2020,

    sayın siz;

    Teşekkürler...

     
  2. heralde 2020ye minnet duyan nadir insanlardan biriyimdir

    sayesinde müthiş bir farkındalık yaşadım

    hayatım boyunca bu kadar radikal değişimler yapamam

    mesleğimde ulaşabileceğim en üst, en saygın mevkilerden birindeyim ama istifa etmeye karar verdim

    çocuklarıma bırakacağım en büyük mirasın sisteme mahkum olmadan hayatlarını kazanabilecekleri ortamı sunmak olduğunu farkettim, şimdi köye gidiyorum.çiftçilik, hayvancılık, esnaflık veya kendi istedikleri alanlarda alaylı eğitime kanalize edeceğim.akademik eğitim sisteminden mümkün olduğunca uzak duracağız.

    istifa kararından önce dairelerimi satışa çıkardım, hepsinden kurtulacağım.yatırımlarımı bitcoin altın ve gümüşte katlıyorum.

    köyde izole bir arazide güvenlikli bir ev yaptıracağım, sığınağımı inşa edeceğim, silahlanacağım.zira yakında insanların birbirine saldırmaya başlayabileceğini düşünüyorum.sistem baştan aşağı değişecek ya da kriminal olaylar patlak verecek.yağmalar, kapkaplar, gasplar vs.

    covid 19 sürecinde sürüye dahil olmamak gibi bir seçeneğim olmadığını net şekilde anladım.despotların dayatmalarından ancak sistemden uzaklaşarak kaçabiliriz.

    teşekkürler 2020, hayatımı baştan aşağı revize etmeme sebep olduğun için sana minnettarım.bu kadar üzerime gelmeseydin zincirlerimi kırmak yerine homurdanarak yaşamaya devam edecektim.

     
  3. Ben 2020 de atandım bunu pandemiye borçluyum net :)

     
  4. 2020 yılı canım arkadaşım @Lady Oscar'ı uzun bir aradan sonra tekrar burda görmeyi bana lütfettiği için minnettarım.

     
  5. hayatımda ilk etapta çok fazla olumsuzluklar yaşandı ve bu olumsuzluklar bana bir şey öğretti ki; "senden başka değerli biri yok, üzülmeye değmez, yoluna bak zorlamanın anlamı yok". beklentilerimi bırakıp, hayal kırıklıklarımı bir torbaya koyup üzerine kocaman bir düğüm attıktan sonra daha sakin ve hayatı ti'ye almaya çalışıyorum. daha emekleme aşamasındayım, yürüdüğüm zaman daha güzel olacak. şuanda herşeyi akışına bırakmanın zevkini yaşıyorum. boşver demenin güzel olduğunu anladım, bol bol susuyorum, gözlemliyorum sadece. kafamın içerisindeki tilkilerin hepsini kürkçüye sattım, mutluyum.

    2020 teşekkürler bana attığın şefkat tokatları için. yoksa uyku modunda kalacaktım. insan bazen sağlam bir tokata ihtiyaç duyabiliyor. en güzelini de hayat attı bana.

     
  6. Benim kayış zaten yaklaşık bir 10 yıl önce kopmuştu, 2020 benim açımdan iyi oldu. haklı olduğumu anladım şükürler olsun. konulu başlık

     
  7. 2020 yılı her şerrin altında bir hayır vardır diyerek en azından sevdiklerimizin sağlıklı olmasindan dolayi minnet duyacağım yılsın. Eskiden sıradan sandığımız birçok şeyin ne kadar kıymetli,nimet olduğunu hatırlattığın için minnettarım.

     
  8. 2020 felaketler yılı olarak anılsa da geçmişte daha kötü yılların felaketlerin yaşandığı zamana göre olağan bir sene oldu denilebilir. Holywood filmlerinde gördüğümüz sahnelerin gerçek olması gibi herkesin maskeyle dolaşması, art arda gelen deprem haberleri hayatımızdan çok şey götürmedi. zaman bizim için var. birileri bunu yaşayacak.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.