Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2017-2018 euroleague sezonu

paylaş araştır

 

  1. bugün de khimkinin sahasında barcelonaya yenilmesiyle çok ilginç bir hal alan sezon.bu hafta tepedekilerin neredeyse tamamı yenildi.zalgiris,real ve yenerse cska ya çalıştı herkes.

     
  2. bu sezon cska olympiakos ve fenerbahcenin yanında 4.olarak kimin final foura gideceği belli olmayan sezon.gerçi bizimkilerin de işi belli olmaz. bu sene takımın oyun aklı düşük.

     
  3. fenerbahcemizin pivot olarak sadece vesely ile mücadele ettiği, udohun yerine gelen jason thompsonın alışma sürecini bir türlü aşamadığı ve takıma yeterli katkı veremediği ve arka arkaya kötü yenilgiler alarak sıralamada geri gittiğimiz sezon.

    ama ne olursa olsun elimizde obradovic kozu var.

     
  4. normal sezonun ikinci yarısı bu hafta oynanan maçlarla başlayan ve her hafta zirvedeki bazı takımların aldıkları yenilgilerle yukarısının karıştığı sezon.bu hafta da tepedekilerden cska,zalgiris ve maccabi yenildi.

     
  5. normal sezonun 17.haftası ile birlikte real madridin formunu tavana çıkardığı,fenerbahcemizin sakatlarına rağmen iyi ilerlediği ve zalgiris için peri masalının sürdüğü sezon.

    cska 13-4

    panathinaikos 12-5

    olympiakos 12-5

    real madrid 11-6

    fenerbahce 11-6

    zalgiris 11-6

    khimki 9-8

    Maccabi 9-8

    şu anda playoffa gireceklerin sıralaması.daha çok sular akar ama.

     
  6. BU HAFTA YİNE ÇİFT MAÇ HAFTASI GERÇEKLEŞECEK OLAN SEZON.

     
  7. normal sezonun bitimine 9 hafta kala cskanın liderliği neredeyse garantilediği ve kalan sıralar için amansız bir yarışın olduğu sezon.

    olympiakos sahasında feneri yendi,cska da reali yendi.

    cska 17-4

    oly 14-7

    fener 14-7

    r.madrid 13-8

    pana 13-8

    zalgiris 13-8

    şeklinde sıralama devam ediyor.

     
  8. Normal sezonun 22.hfyası itibariyle cska ve real Madridin yenildiği,Fenerbahçe'nin ise sahasında brose bambergi yenerek avantaj sağladığı sezon.

     
  9. nrormal sezonda son 6 haftaya girilen ve cskanın liderliğini sürdürdüğü, olympiakos ve fenerbahçenin ise 7 şer mağlubiyetle 2 ve 3.sırada yer aldığı sezon.ondan sonra 4 takım 9 mağlubiyetle sıralanıyor.

    fenerbahçemizin arka arkaya hem real Madrid hem zalgiris deplasmanı var.en az birini mutlaka almalıyız.

     
  10. kalan haftalarda zalgirisin inanılmaz zor fikstüre sahip olduğu ve neredeyse tepedeki takımların tamamıyla oynayacakları sezon.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.