Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2015 KPSS

paylaş araştır

 

  1. 4-5 Temmuz tarihlerinde yapılan ve sonuçları sadece öğretmenlik atamaları ile müfettiş ve uzman yardımcısı alımlarında kullanılacak olan sınavdır. Sonuçlar bir de POMEM yoluyla polis alımında kullanılacaktır. Diğer memur alımlarında 2015 KPSS sonuçları kulanılamayacaktır

     
  2. Calismadigim için gayet kolay gelen sinavdir.

    Alacağın olsun ösym. Ben çalışsam bu kadar kolay sormazdin dimi? Bu ve gk için yorum yapamayacağım ama alan soruları son derece kolaydı. Spor olsun diye gireyim dedim, kolay kolay sorular karşısında gözlerim doldu, içim cız etti...seneye zor sor emi, en zor sor. Bana müstehak.

     
  3. senelerdir girmediğim yaş itibarıyla kendimi braz garip hissettiğim ne bu ya bi tek ben mi atanmamışım bunların en büyüğü 24 yaşındadır diye pek etrafa bakmadığım sınavdır

     
  4. girenler için umut girmeyenler için hiç bir şey ifade etmeyen personel alım sınavı

     
  5. çalısmadan gırdığıme pişman olduğum bir sınav

     
  6. sınava hazırlanmanın sonuçların açıklanmasından daha az stresli olduğu sınav

     
  7. ösym'nin terbiyesizliği ile hatırlanacak olan sınavdır. bir milyondan fazla insanı dikkate alıp bir açıklama bile yapamıyor yazıklar olsun.

     
  8. Bir türlü açıklanamayan sınavdır kendisi.

     
  9. sonunda açıklanmış sınavdır diyemeyeceğimiz sınavdır. çünkü coğrafya ve sosyal bilgiler öğretmenlikleri öabt sınavlarına yapılan itirazlar nedeniyle bu sınavlar şu andan daha sonraki bir anda açıklanacaktır.

     
  10. 1 yıl boyunca hazırlandığım ve şu an olduğum kurumda uzman yardımcılığına girişimi sağlayan 2011 yılından sonra-sadece 1 hafta çalışarak girdiğim ve 90 lı puanlar aldığım güzel sınav. gelsin müfettişlik ilanları.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.