1 2 3 4 5 6 7 8

2015 genel seçimleri

paylaş araştır şikayetçiyim

 

  1. şimdiden + - 3 5 puan oynamalar ile sonucu belli olan haziran ayında yapılması muhtemel olan seçim.

    ancak bir erdoğan sever olmamdan mütevellit benim için cokda anlamı olmayan, son 3 secimde oy verdiğim parti olan akpartinin biraz silkinmesine sebep olacak kendine getirecek iktidar sarhoşlugundan çıkartacak bir sonucta olsa iyi olur ancak paralel hain cetesini ümitlendirmemesi içinde yinede tek oyda olsa oy vermeyide düşümdüğüm secim..

     
  2. sürprizlere gebe seçim.

     
  3. Türkiye'nin baskanlik sistemini ne kadar istediginide belirleyecek olan halkin son gelismeler sonrasi dusuncesinin ne yönde olacaginida belirleyecek olan dönüm noktasi bir seçim

     
  4. Bütün siyasi partilerin ve taraftarlarının umutla beklediği güçlenen iktidara uyarı nitelendirilebilecek bir seçmen eğiliminin yapılan kamuoyu anketleriyle saptanmış olan seçimden sonra her partinin kazandıklarını ilan etmesiyle sonlanacak olan demokrasi olayıdır.

     
  5. geçtiğimiz sene yapılan 2014 cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra 2023 senesine kadar hiçbir seçimde sürpriz olacağını düşünmediğim milletvekili seçimleridir.

     
  6. 11 yıl sonra ezberleri bozacak olan seçimdir.

     
  7. MHP ve hdp'nin beklenenden yüksek alacağı, ufukta bir koalisyon var dedirten seçimler.

     
  8. hükümete yakın anket şirketlerinin dahi, ak partinin oylarının düştüğünü, mhp ve hdp nin oylarının yükseldiğini açıkladıkları milletvekili seçimleridir.

    muhalefet partilerinin seçim sandıklarına daha fazla kişi göndererek sahip çıkması durumunda oylarının daha da yüksek çıkacağını düşündüğüm seçimlerdir.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam