Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
Yine kritik kararda Beşiktaş'ın lehine karar verilen ve osmanlısporun net penaltısı verilmeyen maç.çünkğ Beşiktaş'a penaltı çalınırsa adamı döverler.osmanlı fener maçında bjk çocuğu metenin çaldığı ve şimdi çalınmayan penaltılara bakıyorum da utanıyorum.
Pozisyonun tekrarı gösterildi kör fanatikler kendini yere bıraktı gibi görmüştür kesin,paragöz Gökhan rakibin dizine vurarak indirmiş adamı.
Beşiktaşın verilmeyen penaltı sonrası çıkıp ağlamak yerine çıkıp bir tane daha atarak 2-0 kazandığı maç. Goller; anderson talisca ve Cenk tosun. Gerçi bu aralar cenk tosun her ne kadar gol becerisi düşmanı olsa da goldeki bilek hareketi birinci Sınıftı.
Osmanlısporlu oyuncuya Babel'in formasını yırtarcasına çektiği halde hakemin gözünün önünde gerçekleşen olaya 2. sarı karttan kırmızıyı gösteremediği, ayrıca 2. yarıda tolgayı ceza sahası içerisinde düşürülmesine penaltı çalınmadığı halde Beşiktaş'ın penaltısının güme gittiği, Beşiktaşın ilk yarıda ofsayt gerekçesiyle bir golünün verilmediği, buna rağmen Şenol Güneş'li Beşiktaş'ın 0-2 net sonuçla kazandığı maçtır.
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |