Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

10 Adımda Sözlükte Konu Açmak ve Entry Girişi

paylaş araştır

1. spoiler

Arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz. Bu başlığa okumadan önce Radyoyu takip etmeyi ve abone olmayı unutmayın. {subliminal mesaj verildi:)}

1. Adım: Sol köşede bulunan ara butonunun sekmesine açmak istediğiniz konu adının daha önce açılmış olup/olmadığını kontrol ediyorsunuz.

2. Adım: Konu daha önce açılmamışsa, beyin fırtınası yaratacak; sosyal, toplumsal ve kültürel şoklu başlık adı seçiyor ve düşünsel olan duygularınızı kelimelere döküyorsunuz.

3. adım: üst tarafta bulunan yeni konu aç sekmesini tıklıyorsunuz.

4. adım: açılan ekranda konu başlığını yazarak, alt tarafa; tanımlı, soysal, toplumsal, kültürel ve beyinsel içerikli şovlarınızı pardon açıklamalarınızı konuşturuyor ve coşkuyla duygularınızı sözlük denizine bırakıyorsunuz.

5. adım: Sözlükte konu açmak demek ruhunuzun uçurtma uçurması demektir, bu yüzden bırakın ruhunuz konuşsun ve özgürce sözlüğün semalarında dolaşsın. bu adımda ruh uçuşuna izin veriyorsunuz.

6. adım: Girdiğiniz entryler, enerjik ve sinerjik ise; başlığınız ve entry'leriniz beğeni alır. sizinle aynı ulvi duyguları yaşayanlar, beğeni ile desteklerini meçhul olarak sizden esirgemez.

7. adım: Biraz yoruldunuz mu köşede soluklanıp, muhteşem başlıkların entry'lerini okuyarak alzheimer hastalığından korunabilirsiniz.

8. adım: Biz bunları daha önce; kurallarla, klavye ile, kelimelerle, kahve fincanıyla, silgiyle, kediyle, kuşla anlattık. {eşofmanlı gül-feşan hoca :)}

9. adım: gönderin gelsin entry'lerinizi ve entry savaşları başlasın, bu bir savaşsa en iyi olan kazansın. şaka şaka :) amaç hiç bir zaman savaş değil, hep barıştır. ruhunuzun özgürlüğü entry'lere yansısın.

10 adım: benden bu kadar :) yok anlamadım, yok duymadım, ben bilmiyorum, ben görmedim, başlık açamayacağım gibi bahaneler ile gelişler ve gidişler olmasın yazarlık ruhunuzda , şimdi gidin ve çılgınca başlık açıp, entry'ler girin.

başlığınız nadide, entry'iniz bol, saygınız daim, yazarlığınız hayırlı olsun.

Sevgi ve saygılarımla.

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.