![]() Türkiye'nin memur portalı |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz. Bu başlığa okumadan önce Radyoyu takip etmeyi ve abone olmayı unutmayın. {subliminal mesaj verildi:)}
1. Adım: Sol köşede bulunan ara butonunun sekmesine açmak istediğiniz konu adının daha önce açılmış olup/olmadığını kontrol ediyorsunuz.
2. Adım: Konu daha önce açılmamışsa, beyin fırtınası yaratacak; sosyal, toplumsal ve kültürel şoklu başlık adı seçiyor ve düşünsel olan duygularınızı kelimelere döküyorsunuz.
3. adım: üst tarafta bulunan yeni konu aç sekmesini tıklıyorsunuz.
4. adım: açılan ekranda konu başlığını yazarak, alt tarafa; tanımlı, soysal, toplumsal, kültürel ve beyinsel içerikli şovlarınızı pardon açıklamalarınızı konuşturuyor ve coşkuyla duygularınızı sözlük denizine bırakıyorsunuz.
5. adım: Sözlükte konu açmak demek ruhunuzun uçurtma uçurması demektir, bu yüzden bırakın ruhunuz konuşsun ve özgürce sözlüğün semalarında dolaşsın. bu adımda ruh uçuşuna izin veriyorsunuz.
6. adım: Girdiğiniz entryler, enerjik ve sinerjik ise; başlığınız ve entry'leriniz beğeni alır. sizinle aynı ulvi duyguları yaşayanlar, beğeni ile desteklerini meçhul olarak sizden esirgemez.
7. adım: Biraz yoruldunuz mu köşede soluklanıp, muhteşem başlıkların entry'lerini okuyarak alzheimer hastalığından korunabilirsiniz.
8. adım: Biz bunları daha önce; kurallarla, klavye ile, kelimelerle, kahve fincanıyla, silgiyle, kediyle, kuşla anlattık. {eşofmanlı gül-feşan hoca :)}
9. adım: gönderin gelsin entry'lerinizi ve entry savaşları başlasın, bu bir savaşsa en iyi olan kazansın. şaka şaka :) amaç hiç bir zaman savaş değil, hep barıştır. ruhunuzun özgürlüğü entry'lere yansısın.
10 adım: benden bu kadar :) yok anlamadım, yok duymadım, ben bilmiyorum, ben görmedim, başlık açamayacağım gibi bahaneler ile gelişler ve gidişler olmasın yazarlık ruhunuzda , şimdi gidin ve çılgınca başlık açıp, entry'ler girin.
başlığınız nadide, entry'iniz bol, saygınız daim, yazarlığınız hayırlı olsun.
Sevgi ve saygılarımla.
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2025 MN Yazılım |