![]() Türkiye'nin memur portalı |
|
Günün en gıcık sorusu olmaya aday, güne damgasını vuran bir o kadar da olmazsa olmaz soru(n). Bu gün yemeğim yok, yap(a)madım gibi olası cevapları her zaman kabul etmeyen bir detay.
Hakikaten, bu gün ne pişirsem?
İşteyim, planda hiçbir menü yok. Canım da istemiyor yemekle uğraşmak, haftanın son günü genelde kaytarırım. Bu gün kaytarma günü, tabii ki dışardayız.
Benim gibi yapanlar var mı bilmiyorum, yoğun bir tempoda çalışınca pazar günü en azından üç saatimi, hafta içi yemeklerini yaparak geçiriyorum. Akşamları yemek derdinden kurtuluyorum bir nebze. Tabii bu her pazar gerçekleşemiyor.
O zaman n'apıyoruz, tabii ki en sevdiğim, kaytarmak.
...
Bu arada;
#3tuf sevgili teselya ile yarınki menümüz aynı sanıyorum, öyle karar vermiştik. Yanına birkaç meze ve tabii ki bi'büyük. Ama ben çupracıyım.
Afiyetler olsun ...
(tebessüm)
| İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2026 MN Yazılım |
