Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Huseyin Koyuncu

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

28 entry 8 konu hiç puanı yok
11.08.2017 22:16 son işlem tarihi takip etme takip et

kışı özlemek

Kesinlikle katıldığım başlık artık gelmeli kış bu kadar yaz yeter.

27.07.2017 11:01
  1. ışınlanma

    Tüm dünya ülkeleri bilim insanlarınca araştırılan, geliştirilmeye çalışan, sağlam ve emin adımlarla ilerleyen bir bilimsel olay. En son Çinli bilim insanları dünya yörüngesine bir foton ışınlamayı başardıklarını açıkladılar. kim bilir bugün foton yarın insan

     
  2. reklam

    Kapitalizmin olmazsa olmazlarından biridir (aynı faiz ve kredi kartı gibi). Bir ürünün satışını, dünyaca bilinmesi, bir marka haline gelmesini sağlamaya yarayan, kapitalizmin içindeki dinmek bilmez rekabetçilik hırslarının medyanın her türlü araçlarıyla insanlara sunulduğu bir uygulamadır.

     
  3. tavuklu yemekler

    İçinde tavuk olan tüm yemeklere artık şüpheyle yaklaşıyorum. Bu kadar tavuk nasıl yetişiyor arkadaş ben anlamış değilim. Civciv yumurtadan çıktıktan 10 gün sonra nasıl bir tavuk boyutuna ulaşabilir, bu işte bir sorun var. Fazla tavuk tüketimi erkeklerde göğüs büyümesine yol açtığı için bazı ülkelerde kısıtlama getirilmiş bu da tavukları yetiştirmek için hormon kullanıldığının delillerinde biridir bence. Her ne kadar hazırlaması en pratik yemek olsa da fazla tüketmemeli insan.

     
    (Bkz: tavuk burger)(Bkz: tavuk döner)(Bkz: tavuklu patates)(Bkz: tavuk şiş)(Bkz: tavuk ciğeri)(Bkz: tavuk çorbası)(Bkz: tavuklu pilav)
  4. metin hara

    Adını ilk defa Adriana lima sayesinde duyduğum, adriama lima nın sevgilisini olan bugün itibarı ile yengenizin selamı var şeklinde bir tweet atan yazar.

     
  5. kandilli rasathanesi

    Deprem olduğunda merkezini ve şiddetini açıklayan kurum.