Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Huseyin Koyuncu

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

28 entry 8 konu hiç puanı yok
11.08.2017 22:16 son işlem tarihi takip etme takip et

kafam rahat

işini düzenli bir şekilde yapan insanların; işini son an bırakan insanları ortalıkta koşuştururken gördüğünde kendi kendine söylediği söz kalıbı

11.08.2017 22:16
  1. sıfır bir

    Amatör bir şekilde Adana'da ki gerçek hayatı anlatmaya çalışan bir youtube dizisi. Adana'nın hürriyet mahallesi çekilen dizi bir grup abilerimizin, çeteleşip mahalleye uyuşturucu satan tüm çetelerle savaşını anlatıyor. Her sezon amatörlükten profesyonelliğe doğru ilerlerken, Müzikleriyle de (esat bargun müzikleri yapan kişidir) bize kaliteli bir atmosfer sağlıyor.

    Başlasın artık yeni sezon.....

     
  2. kolpa

    Bir ara baya popüler olan müzik grubu. Böyle ayrılık olmaz, Beni aşka inandır, yatağın soğuk tarafı şarkılarıyla kaliteli bir müzik anlayışlarının olduğunu gösteren bir grup. şimdilerdeyse pek gündemde değiller.

     
  3. parmak arası terlik

    her adımınızda terliğin topuğa çarpmasında dolayı değişik sesler çıkaran, sulu ortamlarda kayma hızı çok yüksek olan, genellikle ömrü bir yazlık olan terliktir. Yazın sonunda o parmak arasında olan kısmı hep kopar.

     
  4. dursun özbek

    adı söylendiğinde yanına istifa kelimesini eklemeden duramadığın bir isim.

     
  5. eğitim sistemi

    Türkiye'de ne öğretmene, ne öğrenciye bir faydası olan, yetişecek yeni nesilleri fazla düşünme ezberle geç mantığına sürükleyen Beş para etmez, ülkemizde politikacıların ve siyasetçilerin bir ulaşım, bir inşaat sektörü kadar değer vermediği, (neden değer verilmiyor çünkü o işte para yok), Belki de ülkenin ilerde daha kötü yerlere gitmesine sebep olacak eğitim-öğretim düzenini oturtmak için koyulmuş sistem. Nedense yurt dışında okuyan Türk öğrencileri hep daha başarılı, girişken ve kendini bilime adamış oluyorlar. Sonra onlardan biri başarılı olunca milli gururumuz demekle yetiniyor insanlar, sen o gururu kendi milletinde yaşamalı ve yaşatmalısın önce.