Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Huseyin Koyuncu

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

28 entry 8 konu hiç puanı yok
11.08.2017 22:16 son işlem tarihi takip etme takip et

günlerin kısalması

yazın yavaş yavaş bittiğini fark etmemize yardımcı olan durum.

Yaz severlere kötü haber yani.

09.08.2017 21:17
  1. yazarların bu aralar okuduğu kitaplar

    Mustafa armağan tarafından yazılan Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı.

     
  2. duşta suyun kesilmesi

    Türkiye de başına gelmeyen kalmamıştır muhtemelen, çünkü o su kesintisi hep tam o zamana denk gelir. Sırf bu olay yüzünden banyo da yedek su bulundurmayı alışkanlık haline getirdim.

     
  3. pazar günü uyuşukluğu

    Herhalde yıllardır bilinçaltımın tatil kelimesini uyuşuklukla eşleştirmesi sonucu, pazar günü 12 saat uyusam bile üstümden bir türlü atamadığım bir hal, ne yapsam o gün uyuşuk oluyorum kaçışı yok.

     
  4. mat salleh

    youtube da Türkçe rap şarkıları dinleyip, bu şarkılara reaksiyon videosu çeken bir abimiz. Türkler tarafından takipçisi çok fazladır. öyle ki cezanın holocoust şarkısına çektiği reaksiyon videosu 500.000 izlenmeyi geçmiştir.

    Abimizin Türkçe anlamamasına rağmen sayısız Türkçe rap, şarkı, fragman izleyip bunlara reaksiyon(tepki) videosu çekmesi de oldukça tuhaf.

    Şuan da dünyadaki tüm ülkelerin şarkılarına tepki videoları çekse de Yine en çok izlenen videoları Türkçe şarkılara tepki videolarıdır. Aboneleri tarafından mert salih adı takılmıştır..

     
  5. Burak Yılmaz

    Çİn liginde bir dönem top oynadıktan sonra Tekrar süper lige dönmesi söz konusu olan futbolcu. Son haberler Trabzonspor ile anlaşmanın eşiğinde olduğu yönünde.