Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Ayaz ve ayazlar

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

263 entry 223 konu 1,704 puan
21.11.2024 13:09 son işlem tarihi takip etme takip et

Nefret ve aşk denklemi

Nefret ve aşk ters orantılıdır.nefret artıkça aşk azalır ve aşk adına üst üste koyduğunuz sevgi tuğlalarını; nefret balyozu, teker teker un ufak eder.nefret ve aşk asla bir arada yürümez.eninde sonunda, bu iki duygudan biri olan nefret kazınır ve aşk kaybeder.

20.11.2024 20:20
  1. 1820 de domatesin davalık olması

    1820 yılında domatesler davalık olmuş. çünkü domateslerin zehirli ve kötü olduğunu düşünülüyordu.robert gibbon johnson domateslerin savunması için mahkeme salonunda bir sepet dolusu domatesi yedi.new jersey deki davada izleyiciler, johnson nın ilk ısırıktan sonra ölmemesine şaşırmışlardı.ondan sonra domatesin zehirli olmadığa karar verilmiş.

     
  2. Çatal kullanmanın günah sayılması

    Cahillik

     
  3. Çatal kullanmanın günah sayılması

    11.yüzyılda italya da dönemin kilisesi çatal kullanmanın günah olduğuna karar vermiş.nedeni ise çatalların "tanrı nın yaratmadığı yapay eller" olması.

     
  4. hiç mi yok

    Ben de hiç mi yok diyorum hocam.bu kabul edememek

     
  5. Napolyon'un tavşanlara mağlup olması

    Bu olay 1807 yılında yaşanmıştır.napolyan ruslara karşı savaşı kazanmış ve bunu kutlamak için başkonsolosuna bir av partisi düzenlemesini emretmiştir.başkonsolos sarayın bahçesine yüzlerce ve binlerce tavşanı kafesler içinde koymuştur.av partisi başlayınca ,kafeslerden tavşanlar serbest bırakılmış lakin tavşanlar kaçmak yerine napolyon ve adamlarına saldırmıştır.tavşanların bu saldırganlığının nedeni,yabani değil evcil tavşanlar olmasıdır.napolyon ve adamları tavşanların saldırılarına karşı koymaya çalışmış ama başarılı olamamışlardır.tavşanlar,napolyon un bacaklarına sarılmış,ceketine tırmanmış ve ısırmaya çalışmıştır.tavşanları sayısı çok olduğundan napolyon çareyi arabasına binip oradan uzaklaşmakta bulmuştur.