Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

yurtcu

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

3 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
15.09.2017 20:36 son işlem tarihi takip etme takip et

müdürüm

ne diyem; mahmut mu diyem? Lafı uzatmadan bimmem ne müdür, müdür bey/hanım diye uzatmamak için kullanılan aşırı sempatik! hitap şekli.

15.09.2017 20:28
  1. izindeyken iş yerinden aranmak

    bir de bunun en az (müdür de dahil) 20 üyeli işyeri whatsapp grubu tacizi var ki tadından yenmez. İzin sabahı elinde telefon nette dolaşırken bir yıllığına sessize aldığınız ama malesef ayrılamadığınız gruptan gelen 13426784959 tane mesaja maruz kalması var ki oyy ben ölem. Okusan bi dert okumasan başka dert. İş arkadaşlarının kalitesini ve hayatı sorgulatır... Çağımızın vebası, saygısızlığın vebasıdır.

     
  2. müdürüm

    ne diyem; mahmut mu diyem? Lafı uzatmadan bimmem ne müdür, müdür bey/hanım diye uzatmamak için kullanılan aşırı sempatik! hitap şekli.

     
  3. gece nöbeti

    Öyle kurumlar vardır ki;akşam 17:00 ye kadar normal mesai yaparsın,17:00 den sabah 08:00'e kadar 1500 tane en az 18 yaşına gelmiş bebe!nin başını beklersin, personeliyle ayrı teknik işleriyle ayrı uğraşırsın, sabah izinli olacağını umarak müdürden ferman çıkıp azad edilmeyi beklerken iş yoğunluğu var diyerek o gün de çalışman 'rica' edilir. Sen 'nöbet' tutarsın, onlar 'fazla çalışma' diyerek alacağın üç kuruş nöbet ücretini iyice kuşa çevirirler.

    Hasıl-ı kelam, ömür törpüsü çalışma şekli...