Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

geçmek bilmeyen baş ağrısı

paylaş araştır

 

  1. bir kaç gündür beynimin ön sıralarında yer tutmuş gitmem de gitmem diyen ısrarlı depresif sıkıntı. hayır daha çok konuşarak aştığım bu sıkıntıyı son günlerde konuşmamakla büyütmüş olabilirim ama artık konuşmaya bile gücümün kalmamış olması bu ağrıyı bana mecbur bırakır oldu.

    sebebi bende saklı bir yılgınlığım var gitmiyor...

    gitmiyor..

    gitmiyor. ..

    doluya koydum almıyor boş zaten doymak bilmiyor.

    ALLAH büyük diyerek yol alıyoruz hayırlısı bakalım.

     
    (Bkz: sıkıntı)(Bkz: doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor)(Bkz: depresif)
  2. migrenle eşdeğer olan ağrıdır.

     
  3. çeşitli nedenlerden dolayı oluşan yüksek derecede baş ağrısıdır. stres, sıcak hava, vücuttaki su eksikliği, üzüntü ve can sıkıntısı baş ağrısına yol açan başlıca sebeplerdendir.

     
  4. Birkaç gün süründüren fakat öldürmeyen ağrı çeşididir

    Ağrı kesiciler etkisiz kalır

    Hayat kalitesi eksilere düşer

    Sık sık başıma gelir

    Evet

     
  5. bazen fazla uyuyunca da ortaya çıkan ağrıdır.

     
  6. orta bir ile orta ikinci sınıftayken bana musallat olan hastalık. yaz tatilinde şiddetini iyice arttırmıştı. kafatasımın tepesini duvara toslayarak ağrımı azaltmaya çalışıyordum. ağrının şiddetini ölçemeyiz ama hayatım boyunca yaşadığım en şiddetli ağrılardı. acaba beynim gelişiyordu da kafatasıma mı sığmıyordu diye düşünüyordum. aynı zamanlarda şiddetli burun kanamaları da yaşamaktaydım. tansiyon aletimiz yoktu o yıllarda. sonraki süreçte ağrı yok oldu kendi kendine. bazen başım ağrıdığında telaşlanıyorum, yine geçmeyecek uzun zaman diye.

     
  7. Şiddetli migren ağrıları yasayan biri olarak kesinlikle hacamatı öneririm. Ayda iki üç kere olan ataklarım yok oldu. Arada bir başım ağrıyor oda hafif sekilde geçiyor.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.