![]() Türkiye'nin memur portalı |
|
sene 2105'e gidelim ve site hâlâ yerli yerinde ve çalışır durumdaymış farz edelim.
günlük kelimesi biraz sözlüğün gerçekteki kapsamını daraltmış sanki, yine de bu şekilde devam edeyim tespitlere.
o dönemki aktif yazarlar sayesinde -bir tarafta- yaşayan yazarlar günlüğü olarak devam edecek.
ölü yazarlar günlüğü olarak da bir taraftan varlığını sürdürebilecek aynı zamanda, eğer veri kaybı gibi durumlar olmazsa.
sözlüğün açıldığı zamandan bu yana yaklaşık 11 sene geçmiş, bu süreçte sözlüğe katkı sağlamış yazarlardan vefat nedenli kaybettiklerimiz de olmuş olabilir ki bu durumda şu anda da sözlük hâli hazırda ölü yazarlar günlüğü sıfatı kazanmış olabilir.
sonuçta, zaman geçtikçe hepimiz birer birer öleceğiz, konu ve entrylerimiz baki kalırsa ölü yazar sayısı gitgide artacak, ölü yazarların tüm yazarlara oranı ölen yazarlara ve yeni katılacak yazarlara bağlı olarak sürekli değişecektir.
söz uçar yazı kalır sözü de her zaman doğru olmayabiliyor, yazılar da uçabiliyor, örneğin alışverişlerden sonra alışkanlık nedeniyle biriktirdiğimiz fişlerdeki yazılar zamanla yok oluyor, uçan mürekkep mi keşfetmişler nedir.
şimdiden ben dahil tüm yazarlarımıza öldüğümüzde allah rahmet eylesin, mekanımız cennet olsun inşallah.
ölmeden mezara girdim gibi hissettim yahu.
| İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2025 MN Yazılım |
