Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2025 Eurovision şarkı yarışması

paylaş araştır

1. 13 Mayıs yarı final, 17 mayıs final şeklinde İsviçre'de düzenlenecek olan yarışmadır. Nemo'nun The Code ile İsviçre'ye getirdiği birincilik sonrası bu Lozan'da 3. kez düzenlenecek yarışma yamulmuyorsam.

Az kaldı sözlük az.

2. Bu akşam ilk etabı düzenlenecek olan yarışma. Polonya'nın adayı 30 yıl sonra tekrar ülkesini temsil edecekmiş ve aday şu an 53 yaşındaymış.

Bakalım bakalım. Henüz şarkıları dinlemedim. Sabırsızlıkla bekliyorum.

3. Basel'de düzenlenen ancak Türkiye'nin katılmadığı 69'uncu Eurovision Şarkı yarışması.

4. Büyük Final'i 17.05.2025 de düzenlenecek olan yarışma. Türkiye 2013 yılında puanlama sistemindeki haksızlığı gerekçe göstererek Eurovision'dan çekilmişti

5. Evet Basel olarak düzeltmek lazım. Biz uzun yıllardır katılmıyoruz zaten tek bu yıl değil ki... 2012 son yılımız oldu orada sanıyorum.

...

Ek olarak 2. Yarı Final, perşembe günü olacak yani 15 Mayıs 2025.

Final de 17 Mayıs 2025. Bakalım... İsveç ve Estonya'nın şarkıları oldukça eğlenceli şimdilik.

6. geçen sene coşmuşlardı.

bakalım bu sene konsept ne olacak ?

7. Bu akşam 2. yarı final var. Bakalım geri kalan şarkılar nasıl olacak. 22.00 da başlıyor yamulmuyorsam, ilgili olanlar için hatırlatma olsun.

8. Avusturya performans olarak çok iyiydi sözlük, favorim sayılır.

9. Şuan mnradyoda canlı olarak izliyoruz.

10. Tahminlerimin yine, yeniden tuttuğu yarışmadır. Estonya ilk 3 içinde. O şarkıyı da yazmışım çünkü bu tarz toplum eleştirisi yapan göndermeli, eğlenceli şarkılar da daima derecede yer alır.

Avusturya ses kontrol bakımından harikaydı.

2. Beklediğimiz bir sonuç eurovision izleyenler olarak. Ancak sevemedik şarkıyı ama public voteların çoğu geçen yıl da ona gitmişti...

Ek olarak İsveç şarkısı da iyiydi, İsviçre 0 alacak kadar kötü değildi. Ama beklenen oldu mu, bence oldu.

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.