Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2016 euroleague top 16 f grubu

paylaş araştır

1. uzun zamandır, bildiğim kadarıyla böylesine cehennemi andıranı bulunmayan ve bir daha eşine benzerine az rastlanacak olan euroleague top 16 turu grubu.

grupta son haftaya girilirken cska ve laboralin büyük ihtimalle 1 ve 2 olarak bitireceği kesin. barcelona da 3.lük hesabında bir adım önde. gelecek hafta iddiasız zalgirisi de yenerlerse - ki çok büyük ihtimal yeneceklerdir - alttaki grupla arayı 2 maça çıkaracaklar. 4.lük hesabı içinse 2 li, 3 lü hatta 4 lü averaja bile bakılabilir son hafta. bu akşam oynanacak olan laboral - real madrid çok belirleyici olacak. laboral bunu ve haftaya deplasmandaki brose maçını kaybederse onlar da averaj potasına girebilirler. sıkıntı büyük yani - gülücük -

2. inanılmaz bir maç sonunda laboralin son saniye 3 lüğü ile real madridi yenerek iyice karıştırdığı grup. gelecek hafta real madrid sahasında khimkiyi yenerse, brose ve olympiakos da iddiasız rakiplerini kendi evlerinde yenerlerse 4 lü averaj bile devreye girebilir. müthiş bir grup. bu arada bu akşamki galibiyetle laboralin grup 2.liği de garantilenmiş oldu.

3. basketbola çok bağlı olan bazı spikerlerinin erinmeden yaptıkları analizler sonucunda real madrid ve barcelonanın son hafta maçlarını kazandıkları takdirde her halükarda grup 4.lüğünü real madridin alacağı ve fenerbahceyi zorlayacağı grup olacaktır.

real madrid - khimki maçının galibi çok yüksek ihtimalle fenerbahcenin rakibi olacak, bu sebeple diyoruz ki saldır khimki.

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.