Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

koray-7

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

604 entry 385 konu hiç puanı yok
24.12.2016 23:59 son işlem tarihi takip etme takip et

Anakonda yılanı

Bir yılan çeşidi.

08.06.2015 23:57
  1. sözlükten soğutan şeyler

    daha önce gelen yazarların yeni gelenlere üstten bakma çabası. biz eskiyiz, sen yenisin algısı. buraların sahibi biziz, biz yazarız biz çizeriz yanılgısı.

    birilerinin, kendilerinden daha farklı görüşte yazanları sürekli eleştirme arzusu. devamlı aynı kalıptan çıkma fikirlerin ısıtılıp ısıtılıp öne sürülmesi. kendi görüşünden farklı bir yazıyı okumaya bile kimsenin tahammülünün olmaması...

    buraya yazılan her şeyin doğru olmak zorunda olmadığının bilinmemesi. basmakalıp konuların dışına -kurallar dahilinde- de olsa çıkmaya kimsenin tahammülü olmaması.

    kısacası insanların egosu. en iyi ben bilir ben yaparım, kimse farklı olmasın, farklı renk katanları asalım keselim burası bizim kalsın tutkusu.

    sonra da işte sözlük, bir iki tane yazarın kendi arasında çek yarışı içerisinde döner durur. olur da 4 kişiye çıkarsa bu sayı bilin ki onlar da diğerlerinin fake hesaplarıdır. çekini alan bir daha yolundan bile geçmez sözlüğün. bir reklamla yenileri gelir tabi dert değil. fakat bu kafayla sözlük klonu bile olmayı başaramayıp forum.memurlar.net'in sadece bir zamanlar çek dağıtan dandik bir ortamı vardı diye hafızalarda dağıtır.

    ekşi sözlüğü ekşi sözlük yapan her türden görüşe açık olmasıydı. insanların özgürce her konu hakkında korkusuzca istediğini yazabildiği, kimseye hakaret etmeden suç işlemeden fikirlerini rahat bir dille anlatabilmesiydi.

    bir yarışma düşünün ki yarışmayı yönetenler de diğer yarışmacılar ile birlikte yarışsın. nerede görülmüş böyle bir olay? sonra da yok efendim kural var, kaliteli ortam olacak.

    velhasıl-ı kelam, kibir şeytanın en sevdiği günahtır. buralar o üç kuruşluk çeki aldıktan sonra da sizin olacaksa, buyurunuz sizin olsun.

     
    (Bkz: buralar önceden hep dutluktu)(Bkz: buralar önceden bizimdi)
  2. 100 liralık çek için kendisini heder eden vasat yazar

    türk milletini çok iyi özetleyen yazardır.

    bu ülkede bedava dağıtılan baklava için izdihamlar yaşandı, bedava dağıtılan makarna, kömür için gelecekler satıldı. bir yerde beleş bir şey varsa orada insanlık bitiyor.

    elbette 100 liralık çek için de sol frame özenle linç edilir. bir gram fikir olmayan konular hakkında başlıklar açılır. çopy paste yapılıp puanlar alınır. hiçbir şey yoksa bile "dediğim başlık", "düşündüğüm başlık" denerek formata uyulur.

    -burası çok elit bir ortam, yöneticiler çok titiz ve kuralcı, format. kalite.

    +yav he he.

     
  3. olumsuz bir başlık açıp ben yapmıyorum havalarına girmek

    bir örneğini de bu başlık altında görebileceğimiz enteresan bir durum.

     
  4. gecenin bir yarısı üst kattan gelen takırtılar

    üst kattaki eşlerin "gece sporu" yaptığına delalettir. kulaklık takınız.

     
  5. Saçlarını toplamış hanımefendi

    demek ki saçlarını salsa ideal ve hanımefendi olamayacak olduğunu anladığımız kişidir. hey allahım. tespite bak çay demle.