Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. sobanın yada kaloriferin dibinde uyumak

    sobadan ya da kaloriferden uzakta uyuduğunda üşüyen, vücudunun her daim sıcacık olmasını isteyen ve bu amaçla bu ısıtıcı araçların en dibine sokularak rahat bir uyku çekmeyi amaçlayan insan eylemidir. yapmaktayım ve yapanları da sevmekteyim.

     
  2. Bisiklet sürerken elleri bırakmak

    genellikle çocuklar ve gençler tarafından yapılan, anneleri ve babaları tedirgin eden, yolda tanımadığım insanları yaparken görünce benim bile düşecekler diye korkuya kapıldığım, ne amaçla yapıldığını anlayamadığım bir durum.

     
  3. bizi mutlu eden yemekler

    hiç beklemediğimiz bir anda karşımıza çıkarlarsa verdikleri mutluluk katlanan, sevilen insanın elinden olurlarsa daha da katlanan yemeklerdir. kendi hazırladığımız bir yemekten mutlu olur muyuz bilemiyorum. oluruz herhalde ama, başkasının yaptığı bizi daha çok mutlu eder, evet.

     
  4. midenin guruldaması

    aç olan insanın midesinden tuhaf sesler çıkması durumudur. yalnızken bir sorun yaratmaz. ama kalabalık ve sessiz bir ortamda bulunuluyor ise insanın utanmasına, ortamdan kaçmak istemesine neden olabilecek durumdur.

     
  5. akşamsefası

    akşama doğru açıp, sabahları solan rengarenk çiçeklere sahip, benekli alacalısını da gördüğüm, kolayca yetişen, küçük siyah tohumları dökülen, evlerin önüne renk katan, latince adı mirabilis jalapa olan bir bitki.