Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

7 kapı

paylaş araştır

1. #Korku

#Bağımlılık

#Arzu

#Kimliğini kaybetmek

#Sessizlik

#Teslimiyet

#ve Kendimiz

.

Her bir başlık kendi içinde ayrı bi alem olan 7 ayrı konu başlığıdır... 7 nin öneminden çok bu kapıların anlamı ve vardığımız noktadır...

2. İçinden en beğendiğimi açıklamak isterdim klavyem döndüğünce ama tek bi cümlede hepsinden bi parça bırakmak, belki de yansıtmak istedim..

"Ruh ; korkunun ötesini görene dek uyanmaz ve asıl korkunun ölmek değil de Değişim olduğunu , maddenin ve duyguların kimliğine yapışan gölgeler olduğunu hatırladığında döngüden çıkıp Ne istediğini değil , neden istediğini fark ettiğinde geçiş başlıyor... Ben kimime verilebilecek bi yanıt değil bu ,asıl çözümün başladığı yer , sözsüz bilginin kaynağı konuşmaktan değil, susmaktan yorulduğumuz bir alan , Herşeyi kontrol edemeyeceğimiz gibi bazen bilmemenin de verdiği o kutsal fark, vazgeçmek değil daha büyük bi plana güvenmek bize mutlak bi yol rehberliğinin kapının dışa değil içe doğru açıldığını aslında Kapı değil Geçidin taa kendisi olduğumuzun bir ispatıdır..

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.