Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

500 bin sosyal konut projesi

paylaş araştır

1. guzel proje.

tabi bazı yanlarını eleştirmeden edemeyeceğim

malum bakanlık 2025 yılını aile yılı olarak ilan etti. İyi güzel de bu konutlar genel anlamda küçük. Yani 3 çocuk projesine uygun değil. 2+1 ler nispeten 85 m2 olanlar tamam da diğer 55 m2 1+1 ler bayağı küçük olacak. Yani ucuz olsun ama bi şekilde halledilir diyorsanız o başka 0 zaman da 1+1 yeterli fazla da şey etmemek lazım.

bu evler inşallah zamanında biter veya bitirilmelidir.

bi de şu hocalara takıldım.

yaw bu proje islama uygun mu değil mi tartışması da nedir Allah aşkına. Ev almak da gerçekten imkansızA YAKIN BİR DURUM. İnsanoğlunun hayatta ilk ihtiyacLARDAN bir tanesi bir barınaktır.

teşbihte hata olmaz ama nasıl ki, ormandasın aç kalırsan affedersiniz domuz yersen günah değilse bu durum da böyle bir şey olmalı.

aynı şey paranı bankaya koyamıyorsun tamam faiz haram ama paranın değeri düşüyor. ne yapacaksın borsa oynayamıyorsun, yabancı para alalım desen ülkenin parasını bırak yabancı para al, altın da desen bir yere kadar, yani bu saydıklarım düşer de çıkar da...

yani olayı inceleyerek millette para olmadığını düşünerek hareket etmek lazım.

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.