Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Velocıraptor

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

22 entry 1 konu hiç puanı yok
18.12.2016 09:49 son işlem tarihi takip etme takip et

kayseri patlamasının 17 aralık'ta gerçekleştirilmesi

fetö ile bir zamanlar aynı kaptan yemek yiyen, onları semirtip toz kondurmayanlara dert olan tarihtir. teröre gerçekten karşı olan bizler içinse teröristlerin faaliyet gösterdiği "kötü" herhangi bir gündür.

18.12.2016 09:47
  1. ak saray denince akla gelenler

    muhtarların ikide bir rte tarafından çağrılması.

     
  2. tuğrul türkeşin mhpden ihracı

    makro konularda parti inisiyatifine uymak bence gerekli olduğundan ihracı haklı ve şart olan oğul türkeş. kendisine sormak lazım çok asi yaradılışlı,vatan sevdalısı idin madem karşılığı koltuk olan bir eylem gerekince mi millet için bireysel hareket ettin? mesela neden meclis başkanlığı seçiminde bu aykırılığı göremedik.

     
  3. ayşen gürcan

    sosyal medya hesapları okununca açık bir ısid destekçisi olduğu anlaşılan sonradan olma bakan.sonra da "gerçek islam bu değil" yersen!

     
  4. erhan afyoncu

    ilber ortaylı'ya özendiğini hissettiğim ama daha çok yolu olan değerli bir tarihçi. ah bir de akademisyenlerin bile öğrenmediği-öğrenemediği osmanlıca'yı faşistçe halka öğretelim demeseydi iyi olurdu. aradan onlarca ay geçti ne oldu osmanlıca öğrendi mi aziz milletimiz? herkes dedesinin mezar taşını okuyabiliyor mu? o konuda da bence ilber ortaylı haklıydı.

     
  5. metroda güneş gözlüğü takan kezbanlar.

    belki de unutkandır dedirten önermedir.