Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

*aLew*

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

27 entry 5 konu hiç puanı yok
07.08.2015 09:24 son işlem tarihi takip etme takip et

uykusuz şekilde işe gitmek

sıcak havaların etkisi ile bütün gece kapanmayan gözler sabaha karşı artık direnemez ve kapanır. sabah 04:30'da kapanan gözler 06:30'da uyanmak zorundadır ve uyanır.sözde uyanmak tabi bu. yorgunluk , gözleri bir türlü açamamak ve işe gelir gelmez kahve ile ayılmaya çalışmaktır.

07.08.2015 08:52
  1. memurlar net Forum

    üye olduğum ilk forum sitesi. 2010-2011 yılları arasında üye olduğum ve bir süre baya baya aktif olarak kullandığım forumdur. çok güzel arkadaşlıklar edinmiş, sosyal ortam oluşturduğum yer idi.

     
  2. uğur ışılak

    vekil olmak için hiç bir vasıfınız olmadan birilerinin ekmeğine yağ sürer konumda olup, koltuk sahibi olabileceğimizin kanıtı olan zat.

     
  3. dağılmak

    dikkat ve konsantrasyon bozukluğu sırasında kullandığımız cümledir.

    " dur ya dikkatim bozuldu , dağıldım gittim" cümlesinde buna örnek verebiliriz.

     
  4. Yağmurda Yürümek

    içiniz sıkıntılarla doluysa, yalnız başınıza yürümek için ideal olandır. ister küçük küçük yağmur damlaları ile ister en şiddetli yağmur tanecikleri ile olsun , ruhunza yara bandı gibidir. gözyaşlarınızı kamufule etmek içinse birebirdir. ağlamaktan korkanların en sevdiği aktivitedir.

     
  5. Sabahleyin erken Uyanmak

    kimileri için alışkanlık haline gelendir. haftasonu, yıllık izin fark etmeksizin gözleriniz fal taşı gibidir. üstelik bundan gocunmazlarda. erken kalkan yol alır mottosu ana fikirdir. ve bu ana fikir üzerinden yaşamakta hayat tarzlarıdır. hey maşallah.