Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2015 eurovision şarkı yarışması

paylaş araştır

 

  1. bir süredir ülke olarak katılmadığımız ve canlı yayını dahi yapılmayan şarkı yarışmasının bu yıl cumartesi gecesi yapılacak finalidir.

    izlemek isteyenler için internette çeşitli uydu frekansları dolaşmaktadır. Farklı ülkelerin ilginç şekilde olumlu tepkiler aldığı söylenen, san marino, malta gibi ülkelerin de performans göstereceği yarışma.

    komşuluk ilişkilerinin en yüksek düzeyde yaşandığı ve bir yerden sonra artık müzik açısından çok siyasi,ekonomik ve kültürel gibi müzikle alakası olmayan puanlara yer verilmesi yarışmanın albenisini kaybetmesine sebep olmaktadır.

     
  2. yıllardır takip etmediğim, sınavlarda soruluyor olmasa bildiğim bikaç şeyi de bilmeyeceğim şarkı yarışmasının 2015 modeli.

    soğuk savaş döneminde kalması gereken bir yarışmayken günümüzde halen bir takım organizatörlerin fuzuli gayretleriyle sürdürülmektedir. belki müzik hayatına yeni başlamışlar veya eserini farklı milletlerin önünde sergileyip etki ve tepkileri ölçmek isteyenler için faydalı olabilir ama bu grubun dışındakiler için pek bir anlam ifade etmese gerek.

     
  3. Türkiyenin de katıldığı zamanlarda aylar öncesinden Türkiye'yi temsil edecek kişinin reklamı falan derken şaşalı bir şekilde bekleniyor iken,geri çekilmemiz ile tarihini bile tam bilmediğimiz bir organizasyon olarak kalan yarışma.

     
  4. küçümsenmesine rağmen her sene ülkelerin çok da ciddi bir sıkıntı yaşanmazsa mutlaka katılmak için can attığı, derecelendirmede sahne ve müzik performansından çok ülkeler arası irtibatların daha önemli oldu bana göre oldukça amatör bir yarışma olan eurovision'un 2015 yılında gerçekleşecek olanıdır.

    gönlüm bu sene isveç'ten yana ama:

    https://www.youtube.com/watch?v=-msutN_OkU4

     
  5. #116b

    kısayol verdiğime bakmayın sadece bir üstteki entry.

    beğendiğim eserin birinci geldiği yarışma. artık bundan sonra tahmin yürütmeye devam edeceğim.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.