Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Askerlik anıları

çoğu zaman vurdum tekmeyi girdim yüzbaşının odasına yeter lan bu eğitim dedim tarzında aşırı abartılı olarak anlatılan hikayelerdir. ben yedek subay olarak bir buçuk sene askerlik yaptım bu adamları hiç görmedim daha doğrusu göremedim dediğim mesele.

18.06.2018 20:13
  1. Yemek sonrasi cay

    ve sigara diye devam etmesi muhtemel durum. sigarasız iyi gitmez o çay. ama sigaranın da kalitelisini içeceksin ben gibi amerikan ya da avrupa olacak. fare zehri ve nikotin yok denecek kadar az. bizdeki saman sigaralara oranla çok daha sağlıklı ve yerinde.

     
  2. insanın dinden çıkması

    artık inanmakta olduğu dini inancı terk etmesi ve ya vazgeçmesi, değiştirmesi vb. durum. ahlak bütün dinlerin temelinde olan şeydir. hepsinin ortak yönüne bak hepsinde de ahlak geçer. ha alakası var mı yok mu onu dinde ahlak olur mu şu mu bu mu onu bilmem bildiğim tek şey ahlakın en tepede olduğu dinden önce geldiğidi ve ikisi farklı şeylerdir. ahlaksız din olmaz dinsiz ahlak olur gibi karışık bir argüman. aman neyse ne canım. sen dürüst ol karıncayı bile incitme asla yalan söyleme kendin ol cesur ol ahlaklı ol hangi dine mensup olduğunun bir önemi yok dediğim konu.

     
  3. portakalcicegi2017

    fatih portakal'ın jet hızında ana habere girmesi gibi sözlüğe hızlı bir giriş yapan ve oldukça iyi performans gösteren yeni yazar.

     
  4. Ramazan Bayramı tatilinde ne yapacaksınız

    beyin yakan saçma sapan bir memurlar.net anketi daha. hayır yani insanların özelinden size ne? fişleme mi yapıyorsunuz hayırdır? seçeneklerde ayrı bir komedi;

    beyimin memleketine gideceğiz

    Bir yere gitmeyeceğiz, evdeyiz

    Hanımın memleketine gideceğiz

    Tatile gideceğiz

    yarın öbür gün de şunlar çıkar;

    sıklıkla tuvalete gidiyorsunuz?

    tuvaletinizi yapabiliyor musunuz?

    sperm sayınız kaçtır?

    en son ne zaman seviştiniz?

    gibi gibi saçma sapan özele burun sokan ankette yaparsa şaşmamak lazım. bunlarda milletin özeline burun sokma hastalığı var belli ki böyle saçma sapan hareketlere yelteniyorlar dün ramazanda oruç tutuyor musunuz anketi bugün de bayramda ne yapacaksınız anketi sanane ya sanane ne yapacaksın benle birlikte sende mi geleceksin para mı vereceksin ziyaret mi edeceksin nedir yani amaç ne mantık ne neyin kafası neyin zihniyeti bu anlamak imkansız dediğim konu.

     
    (Bkz: ramazan ayında oruç tutuyor musunuz )
  5. ateist