Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2016-2017 beşiktaş'ı yine şampiyon yapma sezonu

paylaş araştır

 

  1. geçen sene olduğu gibi bu sene de son sürat devam eden; her maç ya penaltı,ya verilmeyen kırmızı kart ya da rakiplere verilen boş beleş kartlar şeklinde gerçekleşen ve artık suyunun çıktığı sezondur. oğuzhanın koluna dokunmuşlar faulmüş. geçen sene alvesin formasını çıkarana kadar çeken gomezin yaptığı ne peki..

     
  2. Sarışın kızların hezeyanıdır. Şerefiyle, hakkıyla oynayan, hem rakibi hem de hakemleri yenmek zorunda kalan takımın adıdır beşiktaş. Güneş balcıkla sıvanmaz, göz yummakla gece olmaz.

     
  3. Sezon başından bu yana 6 net kırmızı kartın verilmeyerek gerçekleştirildiği ve Beşiktaş şampiyon olana kadar gerçekleşecek eyyam sezonu. Altı Beşiktaş üstü Beşiktaş e bekleyebilirsin ki..tüpçü borçlarını ödemek için iyi çalışıyor 2 senedir Beşiktaş'a..

     
  4. yöneticisi, futbolcusu, teknik kadrosu, malzemecisi, sağlık ekibi ve tabii ki taraftarı sayesinde beşiktaş'ın şampiyon yapılacağı öngörüsünde bulunan başlık.

    beşiktaş'ın sarılı takımlar gibi saha dışı etkenlere ihtiyaç duymadığı için kişi kendinden bilir işi demek en uygun düşer.

     
  5. Bu akşam Kjaere çıkan kartla dün akşam Quaresmaya çıkmayan kart için beşiktaş taraftarlarından eyyamsız açıklama bekliyoruz. Eyyam eyyam bıktık çünkü.

     
  6. bu akşam da 14 kişilik ekibiyle beşiktaşın şampiyonluğa bir maç daha yaklaştırıldığı sezon.metenin yokluğunda hüseyin iyi devreye girdi zor anlarda.

     
  7. spoiler

    futbol oynamaktan çok rakibe tekme tokat dalmayı,rakibini sakatlamaya çalışan, kuralsızlıkta sınır tanımayan beşiktaşın kendi hakemleriyle birlikte kol kola girerek şampiyon yapılacağı sezon.

     
  8. ligde şuana kadar 58 sezon oynanmış ama 60 tane şampiyon var. Bili bakalım bu 2 fazlalık nereden gelmiş. Beşiktaşa MAHKEME yoluyla 2 adet şampiyonluk hediye edilmiş. TFF kayıtlarında mevcuttur. Ayrıca millet 4. yıldızı takarken bunlar daha iki de sekmesin diye büyük ihtimal 3 sezon art arda şampiyon yapılacaktır.

     
  9. sezon başından bu yana yapılan ve rakibi başakşehirin maçlarında aleyhlerine yapılan hatalara bakılınca kabak gibi ortaya çıkan gerçek.

    ha dünyayı siyah beyaz olarak görenler yine sarışın,sarı kafası diye bik bik öteceklerdir ama avrupada neyin ne olduğu belli oluyor.

     
  10. 2016-2017 Beşiktaşımızı Avrupada gururla izlediğimiz yıl olarak kayıtlara geçti. O.Lyon maçı penaltılarında biraz şans yanımızda olsa kupanın bile gelebileceğinin göstergesi.

    Başakşehir maçında Fenerasyon sayesinde sahada olan oyuncular ve Cüney Çakırın başarılı performansı ile ofsayttan gol atılan maç. Aynı zamanda Fenerbahçe ile Galatasarayın Şampiyonlar Ligini hak etmediğinin tescili.

    Şampiyon yapılmaz olunur, başlığı atanların şampiyon olamaması (hak etmemesi) nedeniyle ortaya atılan görüş.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.