Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2010 kpss

paylaş araştır

 

  1. yaklaşık 1300 kişinin tüm soruları yaptığı ve bunların bir çoğunun eş-akraba vb olan kişilerin olduğu sınav

     
  2. şaibeli gibi gösterilen bir sınav.

     
  3. çoğu masum kişinin hakkını gasp edilmesine sebebiyet vermiş olan ve hala da tartışmaları süren malum sınav.

     
  4. akıbeti bir muammaya dönen, iptal olacak söylentilerine karşı masumlara yol göstermek için yazdığım yorumlardan,işaret ettiğim noktalardan masum olmayanlarında faydalandığını bildiğim ve kurunun yanında yaşında yanmasından rahatsız olmayanlara karşı bana zorla şeytanın avukatlığını yaptıran sınav. Bu sınavda sapla saman birbirine girmiştir. Üzerinden geçen yıllara rağmen idare ortaya somut şeyler dökememiştir. Geçiken adaletten ötürü en çok suçlu fayda sağlar mantığını bir kez daha hatırlatmıştır bu sınav.

     
  5. 90 net yapıp cemaatçiler yüzünden 1 puanla memur olmayı kaçırdığım sınav

     
  6. öğretmenlik sınavının iptal edildiği fakat lisans gk gy sınavının iptal olmadığı enteresan bir sınavdır.

     
  7. 120 veya daha fazla net yapan kopyacılar yüzünden, ortalamanın yükselmesine neden olan 59,8 gibi puanlarla bazı adayların polis olamadığı sınavdır.

     
  8. şimdilerde iptal edileceği söylenen ancak elde edilen delillerinde şaibeli olduğu haziran seçimi öncesi spekülasyondan başka bişey olmayan sınav..

     
  9. 5 yıl önce kefil olanlar tarafından 5 yıl sonra "aaa çalınmıştı dimi la?" tepkisine benzer bir tepkiyle tekrar gündeme gelen inlerine girme operasyonun bir halkası olan sınavdır.

    kopyanın bariz bir şekilde çekildiği öğretmenlik sınavı iptal edildiği için kopyacıların düz memurluklara yerleştirildiği çok yüksek net yapmama karşın ilk üç atamada atananamadığım son atamada da istediğim yerin gelmediği ama kıl payı atandığım sınavdır.

     
  10. soruların çalındığı sınav olması lazım o sıralar ben lise 1 deydim ve torpilin adam kayırmanın ne olduğunu anlamıştım

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.