Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2016-2017 şampiyonlar ligi

paylaş araştır

 

  1. ülkemizden beşiktaş'In direkt fenerbahçe'nin ise ön eleme oynayarak katılma hakkı kazandığı avrupa'Nın en büyük futbol organizasyonu. fenerbahçe'nin 3. ön eleme turunu rahat geçebileceğini düşünüyorum. play-off elemesinde ise şansı yaver gider de manchester city gibi bir ekiple karşılaşmazsa gruplara kalabilir.

     
  2. fenerbahcenin hiçbir şekilde ön elemeleri geçerek katılamayacağı turnuvadır. sezon başı istedikleri kadar transfer yapsınlar, yine de bizdeki o kura şansı oldukça geçemeyiz elemeleri.

    zaten beşiktaş ta bir şey yapamaz. gruplarda sonuncu olur elenir gelir.

     
  3. galatasaray'ın olmadığı ligdir bu nedenle bu ligden bir cacık olmaz.

     
  4. Fenerlerin evvelce sıfır çektiği bu sene ise katılması mumkun görünmeyen şampiyonanın bu seneki dönemidir. Turkiyeyi temsil edecek olan takim; bu sene başarılı bir performans sergileyerek süperligi sampiyon tamamlayan beşiktaş'tir. Fenerler tabi ki bir türk takımının başarısını istemeyeceklerdir.

     
  5. beşiktaşın hakem desteği olmadan gelecek ingiliz ve ispanyol rakiplerinden tokatlar yiyeceği turnuvadır.

     
  6. GS zaten gönüllerin şampiyonudur. Şampiyonlar ligi bir dönemin gönülsüz oyuncularından Steve McManamanı bana hatırlattı.

     
    (Bkz: futbol)(Bkz: futbolcu)
  7. Beşiktaş'ın 3. Lük mücadelesi yapacağı, Mete göçek Cüneyt gibi hakemler denk gelirse başarabileceği aksi takdirde 4. Olup eleneceği turnuva.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.