1 2 3 4 5 6 7 8

ice.man

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

37,648 entry 5,937 konu hiç puanı yok
25.05.2022 13:42 son işlem tarihi takip etme takip et

alperen şengün

2002 giresun doğumlu olan ve nba de houston rockets forması giyen gururumuz olan türk basketbolcu. kendisini inanılmaz geliştirdi ve çaylak sezonunda nba de kendinden oldukça söz ettiriyor.

açıkçası şu an için nba da takip ettiğim tek milli oyuncumuz. umarım cedi ve furkan gibi gelişimini sınırlamaz.

daha önce tükriyede kariyerinde banvit ve beşiktaşta forma giyip nba in yolunu tutmuştu.

04.04.2022 13:46
  1. son günlerde artan orman yangınları

    yaz aylarının gelmesiyle birlikte sabotaj olmamasını umduğumuz ve hiçbir şekilde istemediğimiz ormanlarımızın cayır cayır yanma olaylarının arka arkaya gelmesi.

    son 4-5 günde izmirde,manisada,muğlada vs vs birçok yerde ormanlarımız kül oldu maalesef. yanan yerlerde görülen izmarit fazlalıkları dikkat çekmiş. insanımız maalesef dikkatsiz ve düzensiz.

     
  2. 02.08.2020 menderes-çile yangını

    2 ağustosta izmirin menderes ilçesine bağlı çile köyünde ve özdere ahmetbeyliden çıkan yangınlardır. 1 gün boyunca yaklaşık 8-10 helikopter aralıksız denizden su taşımasına rağmen yangını söndürememiştir. umarım bu saatte artık sönmüştür.

     
  3. muharrem ince'nin parti kuracağı iddiası

    sosyal medyada da fazlasıyla dolaşan ve hatta kurmayların bu yıl sonuna kadar gerçekleşmesini beklediği iddia edilen ve orta sol olarak tabir edilecek yeni bir partinin kurulması olayı.

    kurulursa ne kadar oy alır, chp nin oyunu ne derece etkiler bekleyip görmek lazım.

     
  4. Diskalifiye olmak

    bir yarışmada/organizasyonda kurallara aykırı şekilde davrandığı tespit edilen yarışmacılar için uygulanan men cezası kuralı.

     
  5. masterchef

    televizyonda izlenecek başka bir şey olmamasından dolayı hiç ilgisi olmayanların bile açıp ara sıra takip ettiği yemek yarışması programı.

     

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam