1 2 3 4 5 6 7 8

ice.man

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

37,648 entry 5,937 konu hiç puanı yok
25.05.2022 13:42 son işlem tarihi takip etme takip et

stepn

aktivasyon kodu istiyor nereden bulacağuk :)

25.05.2022 13:40
  1. sahte alkol ölümlerinin artması

    geçtiğimiz hafta önce kırıkkale ve izmirde başladıktan sonra yurt geneline yayılan ve izmir,muğla,aydın,kırıkkale,mersin ,adana gibi illerde 44 kişinin vefat edip 50 kişinin tedavi gördüğü durumdur. polislerin yaptığı operasyonlar da yurt geneline yayılmış.

     
  2. sahte alkol

    vatandaşlarımızın alkolü daha ucuza mal edebilmek için kendi farklı yöntemlerine başvurarak elde ettikleri ve sonunda da ciddi sağlık sorunları yaşamaları muhtemel olan alkol çeşididir. maalesef dönem dönem oldukça yaygınlaşmakta.

     
  3. ışıklar yanıyor

    anayasa mahkemesi üyesi engin yıldırımın akşam saatlerinde anayasa mahkemesinin dışarıdan çekilmiş bir fotoğrafını twitterda paylaşırken eklediği ve içişleri bakanlığının da daha sonra resmi sayfasından cevap yazdığı ifade.

     
  4. engin yıldırım

    anayasa mahkemesi üyesi olarak görev yapan ve bu akşam anayasa mahkemesinin dışarıdan ışıklarının yandığı bir resmi twitterda önce paylaşıp sonra silen kişi. anayasa mahkemesi üyeliğine abdullah gül döneminde seçildiği belirtiliyor.

     
  5. hüseyin türkmen

    trabzonspor alt yapısında yetişip a takımına kadar yükselen ve u21 milli takımımızda da forma giyen 22 yaşındaki yeteneksiz stoper. 22 yaşındayken u21 de nasıl oynayabiliyor bilmiyorum ama forma giydi daha bu akşam.

     

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam