1 2 3 4 5 6 7 8

ice.man

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

37,648 entry 5,937 konu hiç puanı yok
25.05.2022 13:42 son işlem tarihi takip etme takip et

Şekerin zamanlaması

tatlı fiyatlarının da uçmasına sebep olacak olan olay. hele önümüz bayram şimdi.

05.04.2022 15:07
  1. şampiyon belli ikinci kim

    memurlar net sözlükte her ay sonunda yapılan puan sıralamasında hissettiğim durumdur. her ay acaba bu ay ikinci kim olacak diye merakla takip ediyorum açıkçası. ikincilikte zaman zaman kıyasıya yarışlar olmuyor değil. -gülücük-

     
  2. azrail bile ayağına gelecekse sen neyin tribindesin

    çok trip atan kişilere yönelik olarak sitem amaçlı olan ve sosyal medyada da görüntüsü çokça paylaşılan bir kamyon arkası sözüdür efendim. -gülücük- tabi kadınlara söylenme ihtimali çok daha yüksektir.(dil çıkaran emoji)

     
  3. özendiğiniz hayatı yaşamakla meşgulüm

    güldüren bir kamyon arkası yazısıdır.gerçeklikl alakası yoktur efendim kızmayın.-gülücük-

     
  4. seni sevmeyen ölsün

    bir fenerbahçe maçında fenerbahçe tribününde bulunan gencecik bir kardeşimizin kalp krizi geçirerek vefat etmesinden sonra galatasaray tribünlerinin yaptığı tezahürat. insan olmak lazım önce insan...

     
  5. fatih terim'in fikstürü beraber yapıyoruz açıklaması

    nedense galatasarayın geçtiğimiz sezonlarda avrupa maçlarından önce ya da sonra tam hatırlamıyorum- hep içeride oynayacağı şekilde denk gelen, bu sezon a.albayrak denen şahsın kura çekiminde 7 numaralı topu havada kapmak için 40 takla attığını gördüğümüzde şaşırmadığımız ve bu sezon soğuk geçmesi beklenen deplasmanların tamamının kış ayında oynamayacak şekilde denk getirildiği için gerçekten tüm takımları kasttetiği ifade. kesin öyledir evet.

     

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam