Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2016-17 Ziraat Türkiye Kupası Konyaspor'un

paylaş araştır

 

  1. Penaltı atışlarında Medipol Başakşehir'e 4-1 üstünlük sağlayan Konyaspor, 55. Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele edecek takım oldu.

    Ziraat Türkiye Kupası finalinde penaltılara kalan karşılaşmada Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir'i 4-1 yendi.

     
  2. konyasporun gelecek yıl yine avrupaya gitmesine, ligin 5.sırasında yer alan antalyasporun ise Avrupa ligine katılamamasına sebep olun durum.

     
  3. başakşehir gibi bir proje takımına göre konyaspor gibi belli taraftar kitlesi ve kültürü olan bir takımın başardığı için bir futbolsever olarak beni mutlu eden olay.

    bir Beşiktaşlı olarak her alanda Beşiktaş'ın en tepede olmasını istiyorum ancak beşiktaş olamıyorsa takımı başarılı olunca gerçekten sevinecek taraftarlara sahip takımların başarılı olmasını isterim. tribünleri dolsun diye sokaktan toplanıp ceplerine de üç beş kuruş koyularak maça götürülen seyircilerin değil.

     
  4. Sağlıklı düşünemeyen sarışınların desteklediği takım en sonunda takıldı ve kupa konyaspor'un oldu. Bu sonuç her ne kadar sarılıları üzsede bizi sevindirdi. Zira 3 taraftarı olan bir kulübü hiç bir yerde görmek istemezdik.

    Hangi kafayı yaşadıkları belli olmayan sarılılar ligde kendi takımlarından daha çok destek çıkarak sıralamada üst sıralara yerleştirdikleri takıma birde bir önceki tur türkiye kupası (süt kupası) maçında volkan demirelin milyonlarca yıl unutulmayacak penaltısıyla kupaya veda etmişlerdi.

     
    (Bkz: volkan demirel penaltısı)
  5. Tebrikler konya

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.